Afsnit 29

Moments in love

Efter den famøse udsendelse af 13. december og efterfølgende polemik, får værterne lov til at lave de to resterende programsatte udsendelser. Udsendelsen d. 20. december forløber som normalt og lukningen af Det DUR bliver blot nævnt et par gange (udsendelse). Ezi Cut, som er alene på pinden den aften, fortæller, at redaktionen er blevet overdynget med protester mod programmets lukning.

Ugen efter sender Det DUR for sidste gang, og det er med den store årskavalkade for 1991, med alle tre værter i studiet samtidig (udsendelse). En top 30 over de største hits fra de foregående 51 ugers De 10 bud-lister. Værterne læser også en håndfuld af de indsendte beklagelser op. Men det står fast at løbet er kørt.

Udsendelsen rundes af med 12" versionen af Art Of Noise' rolige og smukke klassiker Moments In Love , hvortil værterne spiller noget nær det samlede arsenal af jingler fra programmet. Et eftertænksomt punktum for tre års forrygende og banebrydende musikalsk rejse på P3. Til slut gentages Niels Pedersens mindeord (link) om Det DUR, inden der ligges op til Radioavisen for sidste gang.

Det DUR lukkede på toppen. Programmet havde ved lukningen givetvis det højeste lyttertal i programmets historie.

Sidste plade i Det DUR