DMC Nyt

DMC Nyt var et månedligt medlemsblad i den danske afdeling af den globale DJ-organisation Disco Mix Club (DMC). DMC Danmark blev i midt 80'erne overtaget af John Aagaard, og fik kontor i hans hjemby Aalborg. Det lykkedes ham at opbygge organisationen herhjemme, så den i slut 80'erne havde et nærmest astronomisk medlemstal i forhold til grundlaget.

Klubben var en slags fagforening for professionelle DJ's, der varetog deres interesser i diskoteksbranchen. Dertil modtog medlemmerne nogle plader med eksklusive "DMC" remix og megamix, som blev produceret af hovedafdelingen i London.

DMC's popularitet herhjemme skyltes i høj grad, at de afholdte den årlige konkurrence DM i Mix , hvor DJ's konkurrerede i mix og scratch på to pladespillere. Samt legendariske grupperejser til VM i Mix i London for den danske vinder og et større følge af entusiastiske DJ's og hip-hop'ere. Og rent faktisk klarede de danske DJ's sig godt ved VM med topplaceringer og innovative teknikker.

John Aagaard opnåede selv at blive en kult person i DJ-miljøet, der gav ham tilnavnet John "Daddy" Aagaard.

DMC Nyt blev skrevet og redigeret i en gør-det-selv stil med skrivemaskine, saks, tape og kopimaskine. Indholdet var gerne skrevet af medlemmerne selv, der sendte festrapportager, hitlister, feedback på DMC pladerne samt klummer om hvad der rørte sig på¨musikscenen ind til DMC, som satte det i bladet.

Bageren bidrog rundhåndet til bladet. Og Delgado havde en tilbagevendende klumme sammen med sin DJ-makker fra Radio ANR, Dennis Kronborg. Som Den dynamiske duo skrev de om nyheder og nye plader, og så sammensatte de en top 10 over de plade de rykkede mest på. Klummen kaldte de What Going On!

DMC Nyt