DJ Zoo Productions

DJ Zoo Productions var et projekt af den aarhusianske DJ og producer Jesper Green aka. DJ Zoo. Jesper Green var i mange år et særdeles aktivt medlem af den internationale DJ organisation Disco Mix Club. Den danske afdeling af DMC begyndte i 1986 at udgive eget månedsblad, hvortil Jesper Green måned efter måned bidrog med alt fra pladeanmeldelser til festrapportager. Og han deltog i DMC's mixkonkurrencer.

Inspireret af DMC pladerne begyndte Jesper Green i 1990 at udgive undergrunds-kassettebånd med megamix- og remix-produktioner af danske DJ's og producere. Folk der ikke nødvendigvis lavede produktioner i professionel kvalitet. Men som elskede mixkulturen og lavede egne, og tit meget iderige, produktioner på det udstyr de havde mulighed for at anskaffe sig.

Over en tre års tid blev der på månedlig basis produceret kassettebånd med 8-12 produktioner. Og via omtale i undergrundsmiljøet, blev der på den måde etableret distribution fra producere til lyttere af megamix og anden DJ-udfoldelse.

Det DUR viste fra begyndelsen interesse for demoproduktioner fra deres lyttere. Og med jævne mellemrum spillede de indsendte værker i radioen. Her tilbydes en håndfuld produktioner, som fik den ære både at blive spillet i Det DUR, og at være med på en udgivelse fra DJ Zoo Productions.

Stort tak til alle involverede for at stille deres produktioner til rådighed.

DJ Zoo Productions