Side 1

Martin Holm

Martin Holm (tidl. Martin Jensen) var gæst til Kenneth Bagers Coma- og Kaos-fester. Da Baby klubben åbnede, inviterede Kenneth Bager ham (samt makkeren Peter Skovsted ) ind som DJ. Han har desuden været fast DJ på The Melon, Montmartre, X-Ray samt klubberne Love Dancing og Candy Jungle. Dertil spillet til et utal af andre arrangementer, såsom Ultramarine, Venue og Roskilde festivalen. Han havde i mange musikalske sammenhænge makkerskab med Peter Skovsted. Ikke mindst på Radio Lyngby, hvor de var værter på shows med klubmusik.

Lyttede du til regelmæssigt til Det DUR?

Det gjorde jeg så ofte jeg kunne komme til det. Det DUR var for mig en ”øreåbner”, hvor jeg tunede ind for at høre hvad der rørte sig. Jeg lyttede med helt fra starten. For mig er dette radioprogram en kulturinstitution i dansk radiofoni. Der var på det tidspunkt intet andet, der i den grad destillerede noget helt nyt musik på landsdækkende radio. Det DUR var rent faktisk medvirkende til, at jeg selv fik lyst til at lave radio.

Hvordan lærte du Kenneth Bager at kende?

En aften ringede Kenneth til os midt under en udsendelse på Radio Lyngby og sagde "Det er kraftedeme fedt, det I laver.". Der var vi solgt. Det var et kæmpe skulderklap. Jeg kan huske den der energi "Det' jo Kenneth Bager!". Han sagde, at vi skulle komme ind på Baby, hvilket vi selvfølgelig gjorde. Og jeg var der hver eneste lørdag. I starten var vi ”hang arounds”, men snart blev vi hevet op bag pulten og begyndte at spille.