Efterlyst

En del af musikken der blev spillet i Det DUR er stadig ukendt for redaktionen og står anført med "?" i oversigterne over de enkelte udsendelser.

I Det DUR fik værterne ikke altid præsenteret musikken på høflig radiomaner. Det var en del af programmets styrke og charme. Det blev fyret en stak plader af i skønne mix, og der smuttede gerne nogle fra, når man nåede til en gennemgang efter tre, seks eller helt op til 10 plader spillet.

Noget musik var på obskur vinyl hvor infomation om kunstner og titel manglede eller var svært at tyde. Andet musik blev kun anvendt som underlæg og enkelte ting holdte værterne ligefrem hemmeligt for lytterne.

Brugere på TuneId.com og YouTube.com har været en stor hjælp til at indentificere musik. Det samme har værtøjerne Shazem og WhoSampled.com. Men der er stadigvæk en del der mangler at blive sat navn på.

Oversigten til venstre indeholder lydbidder af ukendt musik fra Det DUR. Har du infomation om det, så skriv gerne en mail (kontakt) eller en kommentar på YouTube.